onsdag 26. januar 2011

New Zealand på langs i reprise på TV2

Førstkommende søndag (30. januar) klokken 11.30 går tv-programmet vi lagde etter turen New Zealand på langs i reprise på TV2.

Man kunne så klart velge å fokusere på at tidspunktet kanskje ikke er helt ideelt for et turprogram, (siden det altså går på søndag formiddag - akkurat når turfolk er ute - og dessuten samtidig med NM-stafetten på ski) Men postive som vi er tenker vi at det er moro at programmet går en gang til. Kanskje noen flere blir oppmerksomme på turen.
Har du ikke noe bedre å ta deg til, har du altså muligheten til å gjøre unna en formiddagshalvtime i godstolen, mens du blir med oss på en tur som i alle fall vi synes var fantastisk. Her blir det både fjell, skog, ørken storfisk, slit, drittvær og gode stunder.

Liker du det du ser kan du jo vurdere å bestille boka; New Zealand på langs
Eventuelt kan du jo ta en titt i nettarkivet mitt på bildene fra turen

Her passerer vi Mount Doom fra Ringenes Herre. Vi droppet å ta turen til topps.

Mange koselige villmarksbuer på New Zealand, og for noen få hundrelapper kunne man bruke de så mye man ville i et helt år.

Elvekryssinger ble det mange av. Tidvis var faktisk eneste fremkommelige rute i elva.

6 kommentarer:

 1. Skal prøve å få med meg programmer, men sannsynligheten er stor for at jeg er ute på tur.

  SvarSlett
 2. Søren også. Bålfyring og fiske her..

  Det var synd. Dette programmet skulle jeg gjerne hatt med meg.

  Boka om turen var fin

  SvarSlett
 3. Går nok an å se det på TV2 sumo, om du vil betale. Tenkte etter hvert å legge ut noen videosnutter på nett fra turen. Men når jeg ser på det som *må* gjøres de neste månedene kan det være at det tar litt tid...

  SvarSlett
 4. TV2 sumo- e det nett-tv??? Har bare hatt problemer med TV2 sin nett- tv tidligere så det trur jeg ikke at jeg gidder....

  SvarSlett
 5. Jepp, full forståelse for den saken ;-)

  SvarSlett