tirsdag 4. januar 2011

Godt nytt turår!

Tenkte bare jeg skulle poste et par-tre bilder fra årets nyttårstur. Siden Hilde og jeg møttes har vi faktisk tilbragt alle nyttårsaftener på tur - med ett unntak. Det er en statistikk vi er ganske fornøyde med.

Fyrverkeribusjettet var ganske begrenset.

Tidligere har vi blant annet feiret dagen (i større og mindre grad) i base camp på Aconcagua og på en av de koseligste villmarksbuene på New Zealand. Denne gangen var det nærområdene våre som fikk besøk. Vi satte kursen mot Karasjok, og fortsatte med bil så langt vi turte oppover langs Anarjokka. Så spente vi hundene for pulkene og fortsatte langs veien så langt vi gadd. Et par hundre meter gjennom snøen langs veien var alt som skulle til for å finne kveldens leirplass. Presenningen ble slått opp og ved ble sanket. Så
vanket det både pinnekjøtt og annet godt.

Moro å leke seg med Nikkor 50/1,2 i lyset fra bålet.

Det ble et par korte forflytningsdager til. Thule og Kangia dro pulk for første gang, så vi tok det rolig. De forstår helt klart hva dette går ut på, så det lover bra. Skogen er stille på denne tiden av året, men vi så ikke mindre enn fire elg. Det var spennende for både to- og firbeinte.

Leirplass i mørketid.

5 kommentarer:

 1. Jeg har også hatt noen slike nyttårsaftner - og til og med en julaften i rovfuglskjul langt inne på skauen. Da har en det fint og misunner ingen!

  SvarSlett
 2. Julaften sammen med kongeørn - ikke dårlig det.
  Nyttårsaften er i alle fall riktig fin å bruke ute.

  SvarSlett
 3. We had more fireworks (and also plenty to drink) but I'd still swap locations with you :-)

  Happy (belated) New Year!

  SvarSlett
 4. Så flott måte å feire nyttårsaften på. Tusen takk for et nytt flott blad. Så fine historier og bilder.

  SvarSlett
 5. Takk for det Hilda. Hyggelig å høre.
  Fin blogg du har med mange flotte bilder.

  SvarSlett